Erbjudanden & referenser

KLASSISKA KONSERTER

En viktig del av min repertoar utgör kompositioner för cello & piano
samt kompositioner och egna arrangemang för cello och orgel,
eftersom jag sedan många år samarbetar med olika organister och kompositörer i Sverige och utomlands. Ett flertal nyskrivna verk har tillägnats mig och min repertoar omfattar alla stilar och epoker från
barock till nytid.

Jag har uppträtt och uppträder inom ramen av Musik på Slott och Herresäten, Östergötlands musikdagar, Linköpings kammarmusik-
förening, Musik på Sörmländska Slott och Herresäten,
Musikaliska/Nybrokajen 11 Stockholm, Aspelands musikförening,
Kungliga Operan, Kungliga Dramaten, Stora Synagogan i Stockholm,
Schweiziska och Tyska ambassaden i Stockholm, Helferei Zürich, Zentralbiblioteket i Zürich, Konzertgemeinde Frauenfeld, Lutherkirche Konstanz m.m.

FEST & EVENTS

Dessutom kan jag bokas - som solocellist eller med en av mina ensembler - för bröllop, begravningar, föreläsningar, vernissage, läsning & musik och andra festiviteter som behöver stämningsfull och vacker musik. Alla önskemål och förefrågningar är välkomna. På begäran arrangerar jag även era favoritlåtar.

Regelbundna och tidigare uppdragsgivare: Indiska, Travel Gate Sweden, Drottningholms slott, Quality Hotel Park Södertälje, Haman Scandinavia, Morgan Stanley, Hallwylska palatset, IGNIS, Fonus, Hallsenius, Destination Sweden, Svenska kyrkan, Cultours Switzerland - Reisen zur Kultur m.m.

STUDIOINSPELNINGAR

Jag tar även emot bokningar för studioinspelningar eller musikvideos. Det behöver inte vara klassisk musik, jag har medverkat vid väldigt varierade skivprojekt och radiosändningar.

Vacuum – Your Whole Life Is Leading Up To This
Ana Johnsson – Little Angel
Benny Andersson – We write the Story
P2 Live - Ernest Blochs “From Jewish Life” och Emil Sjögrens cellosonat
Armand Gutheim - The Human Footprint
Armand Gutheim - Time
Robert Westman - I annan himmel (Opera)
Staffan Lunden-Welden – Cellokonsert
P2 Live - Gregory Lloyd "Lamentation at Sunrise"

CELLOCOACHNING

Jag kan anlitas för cellolektioner. Jag välkomnar nybörjare, avancerade spelare, vuxna som vill återuppta musicerandet efter några års uppehåll och allt emellan... Ungdomar och vuxna. Undervisningen sker på svenska, tyska eller engelska - enligt önskemål. Du är välkommen att kontakta mig för regelbundna lektioner, provspelningsträning, concertträning eller också bara för ett enskilt coachningstillfälle.

De senaste åren har jag haft anställningar som celloprofessor vid Musikkonservatoriet i Winterthur, Schweiz, och vid Musikskolan i Arbon, Schweiz, där jag undervisade barn, ungdomar och vuxna. En särskild utmaning var expressuppdraget från Dramaten för några år sedan, där jag undervisade en skådespelare i cellospel inför en premiär där han skulle spela live - from scratches. Han gjorde en lyckad debut på Dramatens lilla scen tre dagar senare.
Jag har suttit i juryn för musiktävlingen "Jugend musiziert" i Stockholm 2015-2017, 2019 och 2020.